Cursussen & workshops


FOTO CURSUS EN WORKSHOPS

Download hier de cursus / 2018 workshop informatie in PDF.
Inschrijven kan via workshops@fotobo.nl of in onze winkel.

Beste foto hobbyisten, hierbij de laatste workshops voor 2017


Nog even en de nieuwjaarsviering kan gefotografeerd worden, maar hoe gaan wij dat doen vragen veel foto hobbyisten zich af.... Op zondag 10 december gaan wij tijdens de vuurwerkshow op het Scheveningse strand een workshop geven in avond en nachtfotografie. De vuurwerkshow aan het Scheveningse strand, die jaarlijks wordt gehouden, is een mooi moment om te laten zien wat de mogelijkheden zijn in avond en nachtfotografie. De workshop is geschikt voor iedereen met een hybride, spiegelreflex of systeemcamera. De bezitters van een Olympus OM-D of PEN F, hebben de mogelijkheid om de exclusieve live-composite en live-vieuw mogelijkheden uit te proberen. Alle mogelijkheden in instellingen voor avondfotografie komen aan bod, waardoor iedereen zich verder kan ontwikkelen. Inschrijven kan via workshops@fotobo.nl Wat heeft u nodig voor deze workshop:

- Camera met standaard zoomlens of prime lens,
-Lege geheugenkaart,
-Volle accu's,
-Statief,
-Draad ontspanner,
-Goede schoenen voor op het strand.

Voor deze workshop schrijven wij maximaal 10 cursisten in. Prijs 45,00 euro p.p. te betalen op de locatie.

Wij verzamelen om 18.00 uur voor het casino in Scheveningen. Na een korte uitleg gaan wij gezamenlijk naar het strand om een goede positie te kiezen.

*Voor alle zekerheid een regenjas, je weet nooit hoe het weer gaat worden. Bij heel slecht weer dan verplaatsen wij deze workshop naar een andere datum, e.e.a. zullen wij een dag voor deze workshop per mail aan u melden.

-----------------------------------------------------------------------

FOTO WORKSHOPS 2018

Begin januari 2018 melden wij ons weer met een nieuwe reeks fotoworkshops en foto cafés. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, foto café avonden en meer, "like" onze Facebook pagina of kijk regelmatig op onze website. Inschrijven op een van de foto café avonden of workshops kan via fotovdboogaardt@kpnmail.nl . Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel of op een van onze workshops!

-------------------------------------------------------------------------------

INDIVIDUELE FOTOCURSUS VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN
totale uitleg van uw camera

Wanneer u net een camera heeft gekocht en wil alles weten over de instellingen van deze camera, om de verschillende mogerlijkheden goed uitgelegd te krijgen, dan is deze 1 op 1 cursus de beste manier om goed te beginnen. In deze persoonlijke een op een cursus leren wij u om te gaan met sluitertijden, diafragma, en scherpte diepte instellingen om uiteindelijk tot een beter resultaat te komen. Tevens komen er onderwerpen aan bod zoals; ●compositie, ● lichtval, ● iso instellingen, ●gebruik van lenzen, ● filters, ● gebruik van statieven, ●verlichting, ●macro en object fotografie. Aan de hand van voorbeelden krijgt u een duidelijk beeld van de meest gebruikelijke mogelijkheden en bijbehorende instellingen. De cursus wordt gegeven met de mogelijkheden van uw eigen camera. 
De cursus bestaat uit een ochtenddeel van ongeveer 1 ½ uur voor maximaal 2 personen 
Kosten voor deze leerzame cursus zijn € 75,00 of 50,00 euro wanneer u de camera bij ons heeft gekocht.

-------------------------------------------------

De cursussen en workshops kunnen individueel worden gevolgd,
 of in groepsvorm bijvoorbeeld met familie, vrienden of fotoclub.Voor 2018 hebben wij maandelijks verschillende workshops samengesteld. De workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden, mits in het bezit van een spiegelreflex of systeemcamera. Onder begeleiding wordt u geholpen met de instellingen van uw camera. Wij hopen u te mogen begroeten op een van deze leerzame en gezellige workshop. Heeft u nog vragen, of wit u zich inschrijven voor een van deze workshops, mail ons dan via workshops@fotobo.nl of loop even binnen in onze winkel. Het aantal cursisten per workshop is beperkt, dus wees er snel bij !

Download hier enkele mogelijkheden in cursussen en workshop PDF

Fotografie is een boeiende hobby die ons bijna allemaal dagelijks bezig houd, bijvoorbeeld het fotograferen van familie, kinderen, vakanties en andere momenten die u voor nu en later wilt vastleggen op de gevoelige plaat. De mogelijkheden in digitale fotografie zijn de laatste jaren zo uitgebreid geworden, dat wij ons kunnen voorstellen dat u behoefte heeft aan meer informatie. Wij van Foto v.d. Boogaardt hebben een aantal cursussen samengesteld die voor een ieder intressant kunnen zijn. Op eenvoudige wijze leggen wij uit wat fotografie of de bewerking hiervan inhoudt. De cursussen worden individueel gegeven. De workshop in groepsverband of individueel te volgen. 

Workhops "detail en stadsfotografie"


Regelmatig houden wij een workshops in een stadsgebied. Deze workshop is voor beginners en gevorderden,
u krijgt uitleg over de mogelijkheden vanuw spiegelreflex of systeemcamera. De te fotograferen objecten lopen
uiteen van kunstobjecten tot architectuur en interieuropnamen. Een zeer interesante workshop waar je veel van opsteekt!

Workshop museum & detailfotografie

  

Veel fotohobbyisten hebben problemen met het goed instellen van de camera en het 
belichten van objecten zoals schilderijen en glaswerk in o.a een museum. Zoals u weet,
 is het verboden om in een museum een statief te gebruiken of te flitsen.Tijdens deze zeer
gezellige en zeker leerzame workshop, leer ik u omgaan met de juiste
instellingen van uw camera om tot een verbluffend resultaat te komen onder
de aanwezige lichtomstandigheden.

Kijk regelmatig op deze site voor de te geven workshops, of meld u aan voor onze nieuwsbrief op workshops@fotobo.nl wij informeren u dan regematig

"Like" hier onze facebookpagina en blijf op de hoogte van alle workshops!.