Foto cafe VoorschotenVoor dit foto cafe is helaas geen plaats meer !


Op vrijdagavond 16 februari organiseert Foto van den Boogaardt  te Voorschoten voor de negende maal een “Foto Café”. De gastspreker van deze avond is Ton Balvers. Ton en zijn vrouw Terry zijn ervaren amateur fotografen. Aan de hand van beeld en verhaal gaat Ton ons  meenemen op een mix van hun prachtige reizen in verschillende landen. Iedere foto heeft zijn eigen verhaal en dat is nu net wat Ton graag met ons wil gaan delen. Tijdens de presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen over hoe en waarom zij een bepaalde opname gemaakt hebben.


De inloop is vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur start Ton met zijn presentatie welke ongeveer een uur in beslag zal nemen. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar over onze hobby te spreken. Natuurlijk mag u ook eigen werk aan ons toezenden, die wij dan gedurende de avond op diverse schermen zullen vertonen. Ook zin om deze presentatie bij te wonen? Dat kan door u in te schrijven op fotovdboogaardt@kpnmail.nl  Er zijn geen kosten aan verbonden, maar vol is vol. Tot vrijdag 16 februari bij ons in de winkel!


Inschrijven kan via fotovdboogaardt@kpnmail.nl of in onze winkel.
Er is een beperkt aantal plaatsen, dus kunnen wij helaas niet iedereen tevreden stellen,
dit geldt voor elk foto cafe, dus wees er snel bij!


Foto Café Voorschoten

In 2017 zijn wij als Foto van den Boogaardt begonnen met het idee om af en toe voor fotohobbyisten een informele avond te organiseren onder de noemer"Foto café Voorschoten". 
Op zo’n avond nodigen wij uit onze klantenkring een gastspreker(ster) uit, die een presentatie gaat houden over zijn of haar werk. Dit kunnen speciale onderwerpen zijn zoals bijvoorbeeld macro of vogel fotografie, maar het kan  natuurlijk ook een reisverslag zijn. Zolang het maar over fotograferen gaat. Tijdens en na de lezing kunnen vragen gesteld worden.

Aan de deelnemers van het Foto Café vragen wij om 2 foto's naar ons toe te zenden, zodat wij deze kunnen verwerken in een diashow die op diverse schermen in onze winkel getoond zullen worden. Natuurlijk kunt u ook een fotoalbum of vergrotingen meenemen naar deze avond. Er is niets leuker, om je eigen werk te delen met andere fotografen.

De inloop is van 18.30 tot 19.00 uur. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.
De lezing start om ongeveer 19.00 uur. Na de lezing is er gelegenheid om met elkaar onder het genot van een drankje te praten over onze hobby en ervaringen met elkaar uit te wisselen.
Natuurlijk zullen wij vragen die u heeft over uw werk beantwoorden  De sluiting is om 21.00 uur.

U wordt wel verzocht, om u per email (fotovdboogaardt@kpnmail.nl) in te schrijven, daar wij een beperkt aantal gasten in onze winkel kunnen hebben.

Na ontvangst van uw inschrijving, zenden wij u een bevestiging.
Er zijn voor u geen kosten aan deze avond verbonden!

Om iedereen een gelijke kans te geven om deel te nemen aan ons Foto Café, zullen deelnemers die niet eerder zijn geweest voorrang genieten.

------------------------------------------