Fotowedstrijd 2018


Download hier de folder ,voorwaarden en het stemformulier


FOTOWEDSTRIJD 2018
 
Fotografie is een boeiende hobby die ons bijna allemaal dagelijks bezighoudt, bijvoorbeeld het fotograferen van familie, kinderen, vakanties en andere momenten die u voor nu en later wilt vastleggen op de gevoelige plaat. 

WEDSTRIJD VOORWAARDEN

Foto’s dienen te worden verstuurd naar fotovdboogaardt@kpnmail.nl  onder vermelding van uw naam, adres, en telefoonnummer. Vermeld als onderwerp “fotowedstrijd”. Uw e-mail adres wordt opgenomen in ons persoonlijk adressenbestand. Wanneer u geen e-mails wenst te ontvangen kunt u zich later afmelden.
De foto moeten digitaal worden aangeleverd in een verhouding van 2:3 zodat wij deze kunnen afdrukken op een formaat van 20x30cm. 
Per deelnemer mag maximaal 1 foto worden ingeleverd.
Foto’s dienen uiterlijk 25 augustus bij ons binnen te zijn. Inzendingen na deze datum worden niet meegenomen in deze wedstrijd.
De inzender verklaart eigenaar te zijn van de foto en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht. Foto v.d.Boogaardt is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde foto. De inzender geeft foto v.d.Boogaardt d.m.v. inzenden toestemming om de foto op online,in de krant of in de winkel(s) te presenteren of te publiceren. 
De ingezonden foto’s worden door ons afgedrukt en met een 30x40cm passe-partout ten toon gesteld in de etalages van de winkels aan de “Schoolstraat Boulevard”. Tevens plaatsen wij de deelnemende foto’s o.a. op onze web-site www.fotobo.nl en onze Facebook pagina  www.facebook.com/vdboogaadt.
U kunt stemmen op de foto, die volgens u de Olympus TG-Tracker moet winnen. Uw stemt telt dus !
Diegene met de meeste stemmen is winnaar van de * Olympus TG-Tracker en krijgt telefonisch bericht. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in de winkel van foto v.d.Boogaardt op zaterdag 15 september 2018 om 11.00 uur. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.
Stemmen kan d.m.v. het versturen van een e-mail naar fotovdboogaardt@kpnmail.nl, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer met als vermelding in “onderwerp” ,het door u gekozen fotonummer. Losse stemformulieren zijn ook in onze winkel verkrijgbaar. Per *e-mail adres of stemformulier kan slechts een maal worden gestemd.
Op 22 September vanaf 10.00 uur, kunnen alle inzenders de door ons afgedrukte foto’s met passe-partout kosteloos ophalen in onze winkel.
*De prijs, een Olympus TG-Tracker actioncam, is beschikbaar gesteld door Olympus Nederland.

* Stemmen via e-mail: Uw e-mail adres wordt opgenomen in ons e-mail bestand. U kunt zich hiervoor later ook afmelden. Stemmen die worden ingedient met een stemformulier, worden niet opgenomen in ons adressen bestand.

DOWNLOAD HIER UW STEMFORMULIER EN PRINT DEZE UIT

BRENG HIER UW STEM UIT VIA E-MAIL