Vitrinemarkt-occassions


BENT U TOE AAN EEN NIEUWE CAMERA OF HEEFT U EEN ZOLDER VOL GEBRUIKTE CAMERA'S?

Ruil dan uw gebruikte camera in of plaats deze in onze vitrinemarkt. Of u nu een analoge of gebruikte digitalecamera heeft,wij ruilen deze voor u in of plaatsen hem in onze vitrinemarkt. De prijs is uiteraard afhankelijk van de leeftijd en de staat waarin de camera verkeerd. Kom lang in onze winkel en wij vertellen u wat de inruilwaarde is of waar voor wij hem voor u gaan verkopen.

wilt u meer informatie kijk dan onder occasion - vitrinemarkt of kom langs in onze winkel.
(Wij geven geen inkoopwaarden en schattingen via de telefoon of e-mail)

Kijk onder "Vitrinemarkt occassions" 
voor het huidige aanbod inruil apparatuur en vitrinemarkt apparatuur
Algemene voorwaarden vitrinemarkt

Aanbieden:
1        De door cliënt (vanaf nu verkoper te noemen) ter verkoop aangeboden apparatuur bij Foto van den                         Boogaardt. blijft tot het moment van verkoop eigendom van cliënt.
2        De aangeboden apparatuur blijft minimaal 1 maand ter verkoop bij Foto van den Boogaardt
3        Verkoper bepaald zelf wat de aangeboden apparatuur moet opbrengen. (verkoopprijs)
4        Mocht er gedurende de tijd dat de aangeboden apparatuur bij Foto van den Boogaardt verblijft verborgen                gebreken voordoen, dan is Foto van den Boogaardt daar niet verantwoordelijk voor.
5        Foto van den Boogaardt is niet aansprakelijk te stellen in geval van diefstal, brand of andere calamiteiten               gedurende de tijd dat de aangeboden apparatuur in de winkel aanwezig is.
6        Foto van den Boogaardt zal de aangeboden apparatuur in een duidelijk zichtbare vitrine en op zijn website             aanbieden aan derden.
7        Bij verkoop wordt verkoper binnen 3 werkdagen op de hoogte gebracht d.m.v. het zenden van een e-mail.
8        Foto van den Boogaardt berekend een courtage van 25% met een minimum van € 10,00 over het                          verkoopbedrag.
9        Indien de aangeboden apparatuur niet wordt verkocht, mag Foto van den Boogaardt aan verkoper vragen de           apparatuur weer op te halen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Aankoop:
1        Foto van den Boogaardt biedt namens een derde partij apparatuur aan ter verkoop.
2        Op de aangeboden apparatuur die door ons is getest en op zicht is goedgekeurd wordt geen garantie                   verleend ook niet op verborgen gebreken.
3        Bij aankoop ontvangt u een verkoopbon met omschrijving van het product en het aankoopbedrag. De                     courtage wordt separaat vermeld op de aankoopbon. Foto van den Boogaardt is alleen over de courtage is            BTW plichtig.
4        Een verkocht product wordt nooit teruggenomen.
5        Apparatuur dient contant te worden betaald.

Gezien de snelle doorverkoop kan het zijn dat het artikel wat u wilt bestellen niet meer leverbaar is maar nog wel staat vermeld op onze site. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij u dit omgaand melden.

Voor alle opruiming artikelen geldt zolang de voorraad strekt. Verkoop zonder recht van retour en
uitsluitend afhalen in de winkel.