Camera's

 | 

Waarom micro four third camera'sWaarom Micro four thirds? 

De Micro Four Thirds standaard is ontworpen als een uitbreiding op de Four Thirds standaard. Deze nieuwe norm is speciaal ontwikkeld om de verwisselbare lens camera compacter en daardoor lichter te maken. Het resultaat is een extreem compacte camera met uitmuntende beeldkwaliteit.

PANASONIC EN POST FOCUS
Nooit meer foto's met het verkeerde focuspunt. Kies eenvoudig je favoriete focuspunt van de foto nadat je die genomen hebt. Geniet van een volledig nieuwe fotografische beleving en creatieve vrijheid door eerst een opname te maken en deze later op te slaan zoals jij zelf wilt.

Kijk hier waarom post focus

Panasonic 4K VIDEO & FOTO
Burst-beelden in 4K-resolutie (3840 x 2160 pixels) zijn opgenomen met 30 fps terwijl max. 49 delen van een scherm worden gedetecteerd om scherp te stellen op verschillende scherpstelpunten, van dichtbij tot veraf. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extra snelle, zeer nauwkeurige DFD-technologie (Depth From Defocus) met automatische scherpstelling.

Voor alle mogelijkheden omtrent het MFT systeewm van Panasonic kijk hier

Waarom Olympus OM-D?

  

 Alle OM-D-camera's zijn ontworpen met het oog op prestaties: een goede beeldkwaliteit, een hoge snelheid, een grote precisie en tal van creatieve opties - fraai verpakt in een mooi en tijdloos ontwerp. En met geavanceerde voorzieningen zoals de elektronische zoeker overtreft deze camera veel van zijn concurrenten.

Solide constructie. Tijdloos ontwerp.
Met zijn fraaie, tijdloze ontwerp en zeer solide behuizing is de OM-D bestand tegen de elementen. Of het nu gaat om zand en stof of regen en sneeuw: het maakt niet uit wat u onderweg tegenkomt. U hoeft zich alleen maar te concentreren op de compositie voor een perfecte opname.

Uitstekende beeldkwaliteit. Adembenemende resultaten.
Met geweldige technologieën onderscheidt de OM-D zich van veel andere camera's. De krachtige beeldstabilisator en Live MOS-sensor halen samen met de geavanceerde processor het beste uit de M.ZUIKO-objectieven. En dat vertaalt zich in bijzonder fraaie en haarscherpe foto- en filmbeelden.

Klein formaat. Grote vrijheid.
Alle OM-D-camera's worden gekenmerkt door uiterst innovatieve beeldtechnologieën en daarmee overtreffen ze de meeste gangbare D-SLR-camera's. Tegelijkertijd zijn ze echter veel kleiner en lichter en dat maakt u dat u veel minder gewicht met u mee hoeft te nemen.

OM-D E-M5 Mark II voor creatieve enthousiastelingen.
De bekroonde E-M5 Mark II betekent een ware revolutie met het krachtigste 5-assige beeldstabilisatiesysteem ter wereld* dat zorgt voor geweldige foto's bij weinig licht en adembenemende filmopnamen.

OM-D-E-M10 Mark III
Klaar voor actie en staat bol aan functies. De OM-D E-M10 Mark III geeft een nieuwe invulling aan de prestaties van de compact camera. U bent gereed voor het volgende avontuur.

Wanneer je van plan bent een nieuwe camera te gaan kopen, zal het ongetwijfelt een Olympus of Panasonic micro four thirds camera gaan worden. Deze merken blinken uit in formaat, innovatie in kwaliteit, techniek, mogelijkheden en snelheid. Eenmaal zo'n camera in bezit, dan zijn de mogelijkheden oneindig te noemen, zeker in uitbreiding van objectieven, zowel originele autofocus objectieven als het gebruik van oude analoge objectieven. Met een MFT adapter kun je oude analoge objectieven gebruiken op de Olympus en Panasonic camera's, niet alleen zeer voordelig (v.a.25 euro) maar ook heel leuk en in goede kwaliteit.( oude lenzen zijn meestal van totaal optisch geslepen glas) kom VRIJBLIJVEND bij ons langs in de winkel voor de demostratie, wij leggen alles uit en laten zien hoe eenvoudig oude lenzen weer een nieuw leven kunnen krijgen.

Kijk hier voor alle OM-D camera's

Voor iedereen een systeemcamera !

Voor iedereen een systeemcamera !

€ 0.00