Olympus OM D1 mark II PRO systeem

<< Vorige - Volgende >>


Olympus M.Zuiko 40-150mm/2.8 PRO & MC 1.4


Olympus M.Zuiko 40-150mm/2.8 PRO & MC 1.4


De prof kwaliteti van olympus compleet met 1.4x converterGeweldige optische prestaties

Nu is er een Micro Four Thirds-telefotolens waarmee u de best denkbare beeldkwaliteit realiseert. De uitzonderlijk compacte en lichtgewicht M.ZUIKO DIGITAL 40-150 mm 1:2.8 PRO is een van de meest handzame lenzen in zijn klasse. Deze krachtige lens biedt een snelle autofocus, een minimale werkafstand van 50 cm bij alle brandpuntafstanden en tal van andere professionele functies die goed van pas komen bij huwelijks-, natuur- en sportfotografie.

Altijd volledig mobiel
Hoewel de M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1: 2.8 PRO een telezoom lens is met een enorme snelheid, zorgt hij voor een hoge mobiliteit dankzij zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp. Bovendien is hij ook stof- en spatwaterdicht en vorstbestendig net als alle OLYMPUS Pro lenzen. Neem deze lens mee, waar je maar gaat.

Verrassende details – hi-res kwaliteit
Naast het ingebouwde zoom-systeem en het schuifmechanisme, bestaat deze M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1: 2.8 PRO lens uit Super ED en HD-lenzen voor de beste beeldkwaliteit ooit. U zult versteld staan van de gladde ronde bokeh in het centrum van het beeld evenals aan de randen, in combinatie met een hoge resolutie en haarscherpe details.

Ultra-snelle resultaten
De M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1: 2.8 PRO is voorzien van 's werelds eerste dual-VCM (voice coil motor) AF *: twee individueel instelbare lineaire aandrijfmotoren zorgen voor ongelooflijk snelle AF-prestaties. De lens beschikt ook over een helder, vast 2.8 diafragma en een L-Fn-knop die u kunt aanpassen voor uw meest gebruikte camera-instellingen.


Vraag naar de actuele prijs

Aantal