Olympus OM D1 mark II PRO systeem

<< Vorige - Volgende >>


Olympus M.Zuiko digital ED 75mm/1.8


Olympus M.Zuiko digital ED 75mm/1.8


PRO lens van top kwaliteitZeer geavanceerd objectief voor portretten

Fotografen met een voorliefde voor portretten en binnenopnamen zullen zeker enthousiast zijn over de geweldige mogelijkheden van deze lens. Hij biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit - met een superhelder diafragma van 1:1.8 - die opvalt door een scherp contrast, geweldige precisie, hoge resolutie en minimale vervormingen. Verder is deze lens buitengewoon compact en zeer gebruiksvriendelijk..

Nieuwe creatieve opties
De M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm 1:1.8 staat garant voor een indrukwekkende scherptediepte bij portretten, en voor mooie vervaagde achtergronden. Deze lens met groot diafragma biedt eigenlijk alles wat u zich maar kunt wensen.

Snelle AF met minimale ruis
Bij gebruik van de AF-modus is deze hoogwaardige lens niet alleen supersnel, maar ook fluisterstil. En dat maakt de 75-mm portretlens ook zeer geschikt voor video-opnamen. Het ingebouwde focusmechanisme zorgt voor een kortste scherpstelafstand van 0,84 m.

Hoogwaardige constructie
De volledig metalen constructie van deze lens past perfect bij de compacte en lichtgewicht body. Ondanks het geweldige diafragma van 1:1.8 heeft deze lens een lengte van slechts 69 mm. Dankzij de handige scherpstelring gebruikt u de lens ook gemakkelijk in de handmatige modus.
Vraag naar de actuele prijs

Aantal