Vitrinemarkt occasions


Het kan zijn dat er een artikel staat vermeld in onze web-winkel dat al is verkocht maar nog niet is bijgewerkt in onze site. Bel of mail ons voor de huidige voorraad status. Wij proberen verkochte apparatuur zo spoedig mogelijk van onze web-winkel te verwijderen bij verkoop. Alle prijzen op onze site onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene voorwaarden vitrinemarkt

Aanbieden:
1        De door cliënt (vanaf nu verkoper te noemen) ter verkoop aangeboden apparatuur bij Foto van den Boogaardt blijft tot het moment van verkoop eigendom van cliënt.
2        De aangeboden apparatuur blijft minimaal 1 maand ter verkoop bij Foto van den Boogaardt
3        Verkoper bepaald zelf wat de aangeboden apparatuur moet opbrengen. (verkoopprijs)
4        Mocht er gedurende de tijd dat de aangeboden apparatuur bij Foto van den Boogaardt verblijft verborgen gebreken voordoen, dan is Foto van den Boogaardt daar niet verantwoordelijk voor.
5        Foto van den Boogaardt is niet aansprakelijk te stellen in geval van diefstal, brand of andere calamiteiten gedurende de tijd dat de aangeboden apparatuur in de winkel aanwezig is.
6        Foto van den Boogaardt zal de aangeboden apparatuur in een duidelijk zichtbare vitrine en op zijn website aanbieden aan derden.
7        Bij verkoop wordt verkoper binnen 3 werkdagen op de hoogte gebracht d.m.v. het zenden van een e-mail.
8        Foto van den Boogaardt berekend een courtage van 25% met een minimum van € 10,00 over het verkoopbedrag.
9        Indien de aangeboden apparatuur niet wordt verkocht, mag Foto van den Boogaardt aan verkoper vragen de apparatuur weer op te halen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Aankoop:
1        Foto van den Boogaardt biedt namens een derde partij apparatuur aan ter verkoop.
2        Op de aangeboden apparatuur die door ons is getest en op zicht is goedgekeurd wordt geen garantie verleend ook niet op verborgen gebreken.
3        Bij aankoop ontvangt u een verkoopbon met omschrijving van het product en het aankoopbedrag. De courtage wordt separaat vermeld op de aankoopbon. Foto van den Boogaardt is alleen over de courtage is BTW plichtig.
4        Een verkocht product wordt nooit teruggenomen.
5        Apparatuur dient contant te worden betaald.

Gezien de snelle doorverkoop kan het zijn dat het artikel wat u wilt bestellen niet meer leverbaar is maar nog wel staat vermeld op onze site. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij u dit omgaand melden.


 Camera's digitaal

 Camera's analoog

 Diversen

 Objectieven

 Projectoren
Kies hier uw artikel